Miért nem tudom letíltani a Bios-ban az alaplapi videokártyát?
BIOS: insydeh2o version 3.72
Gépem: Acer E1-530G
Ha az eszközkezelőben tiltom le akkor meg ha be akarok menni az nvidiának a vezérlőpultjába akkor azt írja ki hogy "jelenleg nem csatlakozik az Nvidia GPU-hoz"
A bios-ban pedig semmi olyan nincs ahol le tudom tiltani vagy akár olyat ami a vga-hoz kapcsolódik csak egy helyen leírja h mennyi a ramom és alatta pedig az h ebből mennyi a videokártyáé és annyi.
A Switchable Graphics -os laptopok -nál nem lehet kikapcsolni az APU IGP -jét. Sőt a technológia is csak akkor működik, ha a gyártó oldaláról származó drivereket telepíted (először az Intel -ét kell majd az Nvidia -ét.)
Utána szoftveresen tudod beállítani melyik program használja az IGP és melyik a diszkrét Nvidia kártyát.
http://www.youtube.com/watch?v=MWUxboU7Zwg
Csak türelem, ez a technológia több sebből vérzik. A fórumokon sokan szidják. Lehet csak többszöri próbálkozás után fog működni, vagy akkor se.
Hát az kár h nem lehet letíltani, ez így tényleg szarul van megcsinálva.
Eddig is így csináltam ha beállítottam h melyik program melyiket használja. De akkor továbbra is marad ez.
Köszi szépen a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!