Miért melegszik fel egy óra alatt 80 fokra a laptop CPU?
Teljesen lelassul sőt csak döcög. Megy a ventillátor és nem láttam rajta semmi koszt. Folyamatosan nyomja meleget. Tettem alá 4 pöcköt, hogy mozogjon alatta a levegő, de semmi.
Lehet a végét járja? (kb6 éves fujitu siemens li1704)
Mikor volt rendesen kitakarítva és újrapasztázva?
Remélem nem 6 éve. :)
Annyit még értek, hozzá, hogy lecsavarozom a hátlapot, de hogy belül mi micsoda ahhoz nem értek. Számgép kisüzletben megcsinálják vajon?
Ha meg is, biztos nem azonnal. Mert ott hagyni biztosan nem fogom.
A kitakarítást legalább évente, a pasztázást meg legalább 2 évente meg kéne csinálni, 6 év rengeteg!
Ha van hozzáértő ismerősöd, vidd hozz, ha nincs akkor marad a szervíz.
Szóba jöhet még egy hűtőpad, de ez nem oldja meg gyökeresen a problémát, inkább csak elfedi.
Nekem is volt ilyen, nagyon meleg lett az egész laptop a hűtő meg csak "károgott". Szervízben megcsinálták.
Szerintem vidd el valahova, ha nem értesz hozzá, ott majd kitakarítják, és vegyél egy hűtőpadot ha lehetséges.
Köszi
Majd akkor keresek valami szakit hozzá.
Azt nem tudja valaki, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen művelet. Nem pontosan csak kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!