Ki milyen winyót ajánl?
Venni szeretnék a régi winyó helyett egy újat,a régi ha jól gondolom 2,5inch-es de jó árban csak 3,5incheseket találok.
Azt hogy tudom megnézni hogy be lehet e rakni a 3,5inch eset?
További kérdésem hogy úgy 26ezer forintig nézegettem őket és találtam egy 3TB,7200rpm,chace 64MB,6Gbit/s sebességű winyót 24 200ftért,márkáját tekintve Toshiba.
Érdemes lehet megvenni vagy miért lehet ez ilyen olcsó?
Minimum 2TB osat szeretnék,ha valakinek van másik alternatívája nyugodtan írja le.
Köszönöm a segítséget.
lesz rajta rendszer
első,wd blcakből melyik mert én 2TB osban is csak 30 felett találok.
Ezt a Toshibát nézted ki? DT01ACA200
Szerintem ez legyen, nem nagyon van más 26k alatt, csak Seagate, de annál jobbnak tartom ezt. Viszont 20k alatt is lehet kapni.
nem a 200ast hanem a DT01ACA300ast néztem.
és egyébként mitől függ hogy ezt be tudom e illeszteni a gépbe?
Teljesen amatőr vagyok számítógépeknél,még valamikor 2008 tájékán lett véve a gépem,nem tudom ezek az új hardverek menyire kompatibilis csatlakozásúak a régi cuccokkal.
na meg a 3,5inch-es dolog is aggaszt,nem lenne jó ha bele sem férne.
igen a csatlakozóra az van írva hogy S-ATA 1.
Haver mondta hogy ő nem bízik a toshiba cuccokba ő a WD-t tartja jónak,most is WD van nekem de pont ma mondta testvérem hogy ő meg WD kerül mert neki 4hónapot bírt.
Na mondom szép,akkor eddig toshibára is leszólás meg a WD re is.
De akkor azt mondjátok hogy nem rossz ez a toshiba merevlemez.
Akkor ez lesz,jó lesz az a 3TB végre már el fogok férni rendesen.
Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!