Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek hány évig lesz...

Szerintetek hány évig lesz még jó a gépem játékok használatára közepesnél jobb grafikán?

Figyelt kérdés

Persze tudom, hogy minden játéknak mások az igényei, de szerintetek 3-4 évig nem lesz vele probléma?

Gépem adatai:

Processzor: Intel Core I3-4130 3,4GHz

Alaplap: MSI H87-G41 (RAM 32GB-ig bővíthető)

Videó kártya: Gigabyte GTX660 Windforce 2 2GB GDDR5

RAM: Kingston 4GB 1600MHz

Merevlemez: Western Digital 1TB (WD10EZRX)

Táp: HKC V-Power 450W

2014. júl. 11. 16:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Használtál már HKC tápot?
2014. júl. 12. 09:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem, és nem is fogok. De ismerősök hoztak már többek között hkc tápot (nem is egyet) hogy rossz.
2014. júl. 12. 17:06
 13/15 Mr.Kütyü ***** válasza:
Jó most mit kell szídni a hkc tápot? azt veszi , akkor azt veszi, nekem is volt nem volt bajom vele, igaz az újabb gépembe már nem az van mert nem azt ajánlották.. pedig szívesen tettem volna azt bele.. ha sokan fsp-z vesznek azt fogják ajánlani.. nekem azt mondták azzal se volt bajom.. mind2 jó.. csak nekem spórolni kellett ezért lett fsp nekem
2014. júl. 12. 18:50
 14/15 A kérdező kommentje:

A régi HKC tápok azok a UPS-ek tényleg szarok voltak. V-Power szerintem más a helyzet. Akik használják pozitívan jeleznek vissza felőle. Érdemes lenne valami hozzáértőnek letesztelni. Volt egy fórum ott a HKC szerepelt a nem ajánlott listába emlékszem, de az még 2007-be volt. A V-Power 4 évnél biztos nem öregebb.

Nem mondom, hogy a világ legjobb tápja mert azt baromság lenne állítani, de szerintem ennek a típusnak az elődei miatt a színvonala egyenlő a 0-val, pedig ez már szerintem és sokak szerint sem a veszélyes és nem ajánlott kategória.

2014. júl. 13. 00:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Seasonic tényleg nagyon jó, de nekem nincs pénzem rá. A jelenlegi tápomra, egy Chieftec ctg-500-ra is alig volt pénzem.
2014. szept. 29. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!