Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek hány évig lesz...

Szerintetek hány évig lesz még jó a gépem játékok használatára közepesnél jobb grafikán?

Figyelt kérdés

Persze tudom, hogy minden játéknak mások az igényei, de szerintetek 3-4 évig nem lesz vele probléma?

Gépem adatai:

Processzor: Intel Core I3-4130 3,4GHz

Alaplap: MSI H87-G41 (RAM 32GB-ig bővíthető)

Videó kártya: Gigabyte GTX660 Windforce 2 2GB GDDR5

RAM: Kingston 4GB 1600MHz

Merevlemez: Western Digital 1TB (WD10EZRX)

Táp: HKC V-Power 450W

2014. júl. 11. 16:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ezzel a táppal 3 napig se. Sürgősen cseréld le.
2014. júl. 11. 16:29
 2/15 Mr.Kütyü ***** válasza:
fsp raider 550w-t vegyél bele
2014. júl. 11. 16:38
 3/15 Mr.Kütyü ***** válasza:
ha meg lassulna akkor a ramból mégy egy ilyet vegyél 2x4gb legyen
2014. júl. 11. 16:39
 4/15 anonim ***** válasza:

3-4 évig médium felett? Vicces fiú vagy te...

Az a táp viszont, kedves #1, tökéletes.............. Papírnehezéknek.

2014. júl. 11. 16:40
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem értem mi bajotok a táppal. Szerintem nem ismeritek. Elismerem a régi HKC-k szarok voltak. Olvassatok utána hogy erre a típusra kevesebb panasz van, mint a Corsair CX430-ra vagy akármelyik nagynevű tápra. Sőt ez a táp mindenhol 4 csillag felett van értékelve.

De amúgy a videó kari max. 220w-ot, a proci 54w a többi cucc meg kevesebb mint 30w-ot fogyaszt. A tápegység hatékonysága 75%.

Ha bővíteni akarok Core I5-re akkor veszek egy másik tápot természetesen.

2014. júl. 11. 19:47
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van rá kevesebb panasz, mert egyre kevesebben vesznek ilyet. Ez még mindig egy rossz táp, és ahhoz képest nem is olcsó. És nem azért mert kevés a 450W, egyszerűen szar, majd előbb-utóbb te is megtapasztalod ha sokáig használsz ilyeneket, elromlik a táp, és vele együtt a többi alkatrész is...
2014. júl. 11. 20:06
 7/15 A kérdező kommentje:

Amúgy nekem a Codegen táp 10 évig bírta az egyik gépbe :)

Szerintem itt Magyarországon az a baj, hogy kevés az áru és a választék, bemegyek egy boltba megkérdezem milyen tápot ajánl és azt mondja, amije van, nem azt ami, tényleg jó. Itt nálunk tápban Corsair, Cooler Master, Thermaltake, FPS van. Vagyis inkább mindenki azt mondja, hogy az a "jó", de csak azért mert a szomszéd bácsinak is az van, a netes ismeretlen tízen éves fiúcskának is az van. Ár érték arányba meg hülyeség megvenni.

Hol vannak a Rosewill vagy SeaSonic tápok? A legjobbak és itt alig kapható. Videó kártyába hol vannak az EVGA kártyák? Helyette van fasza Sapphire, ami gari idő után egyből becsíkozódik.

Szóval inkább hagyjuk, hogy papírnehezék (amúgy mi az a papírnehezék?) Én a codegen tápomból indultam ki. Remélem nem bántottam meg senkit. De azért köszönöm a segítséget aki segített az megkapta a zöldet, aki meg egyből leolt meg kisfíúcskázik annak piros ment.

2014. júl. 11. 20:10
 8/15 A kérdező kommentje:

Igazából nekem a HKC tápot a boltban ajánlotta az ismerős aki ott dolgozik. Azt mondta, hogy jó táp és igazából nem is viszik vissza, hogy elromlott volna. Mondta még, hogy a garanciát valaki úgy próbálta meg megújítani rajta, hogy a lemezt működés közbe benyomta és így elb*szta vele a kondit, de lebukott :D

De ha sz*rt vettem akkor nyakon b*szom azt kész.

2014. júl. 11. 20:17
 9/15 A kérdező kommentje:
De akinek nagyon nem tetszik a táp az képzeljen oda egy FSP 450-es tápot és akkor maradjunk a kérdésnél. :D
2014. júl. 11. 20:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Annyira idegesítő amikor a kérdező jobban tudja, mint a hozzáértő emberek. A kérdésedre válaszolva, nem bírja 3-4 évig médium felett.
2014. júl. 11. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!