Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a különbség e két SSD között?

Skynet2042 kérdése:

Mi a különbség e két SSD között?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Miért vegyem meg a drágábbat?

2014. júl. 10. 14:32
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Ugyan az az SSD lesz benne. A drágábbhoz viszont mellékelnek 3,5" <--> 2,5" -os adaptert, Molex SATA tápkábel átalakítót, SATA adatkábelt és talán még egy külső 2,5" -ös USB merevlemez házat is.

Véleményem szerint nem éri meg az árkülönbséget, ha nem rendelkezel ezekkel valószínűleg sokkal olcsóbban be tudod szerezni ezeket, mint 6000 Ft.

2014. júl. 10. 14:42
 2/4 A kérdező kommentje:
tehát az olcsóbbat jobban megéri? ja és ez akkor egy 2.5 ös? vagy 3, 5 ös? mert azt írtad, hogy 2,5-3,5 átalakító ezt nem értettem. de gondolom maga az ssd 2, 5 ös de akkor mihez kell a 3, 5 ös átalakító??
2014. júl. 10. 16:02
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Mindkettőnek ugyan az a mérete, viszont sok számítógép házba nincs 2,5" -os meghajtónak hely, azért kell az átalakító keret. Másképp nem tudod precízen beszerelni a helyére. Viszont ilyen átalakítót nagyon olcsón tudsz venni nagyon olcsón tudsz venni:

[link]

Mellékelt 2 kábel darabja kb. 3-400 ft, a külső ház meg 1500 Ft. Ezért mondtam hogy nem éri meg.

2014. júl. 10. 16:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!!
2014. júl. 10. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!