Mikor lehet különbség a memóriák frekvenciája között?
Figyelt kérdés
Úgy értem miben lehet észrevenni? Ha jól tudom játékban pont nem, viszont azt nem tudom, hogy miben?
Mire kell mondjuk 2133MHz?
És ha játékban nincs különbség, akkor miért 1600MHz-et ajánltok, miért nem 1333-at?
2014. júl. 8. 15:51
1/6 anonim válasza:
Hát egy gépen belül ne legyen különbség, mert a memória busz egy sebességen működik. Amúgy minél magasabb a frekvencia, annál gyorsabb az elérés és a fogyasztása is annál nagyobb. Azt nem értem miért nem számít játéknál, ha van adat átadás a memória és a videokártya között.
3/6 A kérdező kommentje:
De nem azt kérezem, hogy mi elég játékra, hanem hogy mikor jobb 2133 vagy több MHz, és CL10?
2014. júl. 8. 16:38
4/6 A kérdező kommentje:
Első: Itt mondja mindenki, hogy elég 1600, akkor mire kell annál több? Nem hiszem, hogy APU-hoz kell 2400MHz.
2014. júl. 8. 16:39
5/6 anonim válasza:
Apu-hoz 1866mhz kell, ha rendes vgat használsz, akkor 1600mhz is elég. cl minél kisebb legyen (1600mhz, cl9 együtt tökéletes).
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, de még mindig nem ez a kérdés. :D
Mihez kell 1866-nál több MHz?(2133, 2400)
2014. júl. 8. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!