Szerintetek belefér egy Cooler Master Hyper 103-as processzor hűtőborda egy XDL Happy 31B plexis gépházba?
Ez a ház tetszett meg szóval nem szeretnék mást. A kérdésem annyi,hogy belefér(hosszában,vagy nem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nincs a háznak normális honlapja, ahol fel lenne tüntetve ez az adat. A hűtő 138.5 mm magas. Elvileg egyébként bele kéne férnie.
Nekem egyébként már volt dolgom ezzel a házzal. A minőségével egyáltalán nem voltam megmelegedve. A mellékelt ventilátorok nem csatlakoztathatóak alaplapra, közvetlenül kapják a 12 v -ot a tápról, így a szabályzásuk nem vagy csak nehezen megoldható. Az oldalsó ventilátortól berezonált az egész, ha a DVD meghajtó is felpörgött olyan olyan volt a zaj, mint egy lakatos műhelyben.
Szerintem válassz másikat.
megmelegedve = megelégedve
Rohadt auto javító! :D
Oldalán lévő venti ki lesz véve (a zaj miatt).
Előlapi marad csak. Ja meg az érdekelne ,hogy a plexit milyen erősen fogja a ház? Szóval kicsi mozdítás és kiesik,vagy tartja rendesen?
Kiesni nem fog, viszont mondom, minőségileg úgy f*s, ahogy van. Nem minden a külcsín, de persze te tudod, majd a te pénzed bánja. :)
Egy Sharkoon Vaya II vagy ha minden áron plexi akkor egy Cooler Master RC-K350 sokkal jobban megéri szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!