Miért akad folyamatosan a gép?
Ez a vadiúj komputer:
AMD A6 5400K
Corsair 4 GB DDR3 1333MHz
Toshiba 500 GB 3MB Sata3 HDD
Asus 6670 1GB videokártya
Thermaltake 430W tápegység
Ezen pl. a CS 1.6 maximum 85 FPS-sel fut, a South Park: The Stick Of Truth minimum grafon is akad, a Prince Of Persia: The Forgotten Sands el se indul gyakran, a Fifa 11 pedig közepes minőségen is eléggé szaggat...
Ezen kívül a Flash Player naponta akár többször is összeomlik. Az olyan apró progik mint a Movie Maker, Decal Converter megölik a rendszert...
A játék mellett általában nem megy semmi program (maximum a Steam/Origin), de fent említettem törtjátékokat is, amik szintúgy akadtak...
Driverek fent vannak.
A processzor 75-85°C szokott lenni játék közben, most rendelek hozzá hűtőt, hátha attól kicsit jobb lesz.
Ezen kívül mi lehet a probléma?
Azért gondolom, hogy probléma van, mert ismerősöm 1 éves laptopján (2GB RAM, 64 MB videokártya, 500GB HDD) a fenti játékok többsége akadás nélkül elmegy...
Köszönöm előre is!
Mint mondom most rendelek hozzá hűtőt, még nincs fent.
A gyári hűtője van fent most.
Tesztelést kértél hozzá? Átment?
Ebben az esetben viszont ők rakták fel szarul. A tanácsom immár harmadszorra is ugyanaz.
Ja igen, esetleg bios-ban kikapcsolhatod a thermal throtling-ot.
- előző voltam -
Nekem volt gondom thermal throttling-al amd-nél.
Nem volt magas a cpu hőfok, de a thermal 50%-ra volt állítva így már minimális használatnál is folyton beakadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!