Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adott itelcore I7 4770k este...

TubiOne kérdése:

Adott itelcore I7 4770k este mind a 4 magot felismerte pl az aida mára csak 2 magot és 2 szálat. A biosban viszont látom mind a 4 magot. Volt már ez a gond újra raktam a gépet és jó lett. Hogy tudom elkerülni hogy ne keljen újra rakni a gépet?

Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem kell mind a 4 mag, akkor letiltja. Ha játszol, újra engedélyezi.
2014. júl. 8. 18:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia.

Köszi a gyors választ de eddig nem tiltotta kb 3 hónapig.

Ja es ha pl game akkor nem engedélyezi mivel eszre veszem az fps csökkenés.

2014. júl. 8. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Bírom amikor olyannak van 80 ezer forintos procija aki semmit nem ért hozzá. :)
2014. júl. 8. 22:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Barátom nem citatkozni szeretnék de valszeg jobban ertek hozzá de lezárom eme részt.

De viszont nem értem ha valaki nem ért hozzá annak miért ne legyen?

szerinted csak autó szerelő vesz kocsit vagy csak annak lehetne?

mert az ugy mond ért hozzá.

Meg kérlek ha nem tudsz normális választ adni akkor inkább ne írj Köszi puszi.

2014. júl. 8. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem úgy érti a hármas, ahogy gondolod, hanem tényleg igaza van, hogy mindig azoknak van gémer gépük, akik vagy alig értenek hozzá, vagy csak fészbukra használják. Én is értek az ilyenekhez, de nekem meg be kell érnem egy g2120-szal, integrált videókártyával.
2014. júl. 8. 23:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia

Értem amit mondasz de ha felteszek 1 kérdést miért nem lehet a kérdésre válaszolni?

Ha pl 12 ezer forintos lenne akkor kaptam volna választ én ez az amit nem értek.

Ja es igen meg van a hiba oka szimplán bekakilt a bios nyomtan 1 frissítés es jó lett.

Meg 1* Köszönöm az értelmes helpeket belatom hibáztam hogy írtam típust maskor nem teszem vagy max privátba.

2014. júl. 8. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!