Ha a gépen nincs op. Rendszer akkor a BIOS sem jelenik meg rajta?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem egy gépet a pcx-ről. Operációs rendszert nem kértem rá, mert már vettem egyet múlt héten. Rákötöttem a monitorra bekapcsoltam és semmi. sötét képernyő marad. Még a BIOS-t sem dobja ki! Ez normális? (operációs rendszert még nem tettem rá)2014. júl. 7. 12:35
2/7 A kérdező kommentje:
HDMI-HDMI-be.
2014. júl. 7. 12:48
3/7 anonim válasza:
Ad valami hangjelzést? Pl speaker sípolás.
Talán valamit nem jól raktál össze. Esetleg lemaradt egy tápcsatlakozó valahonnan. Érdemes átnézni, megejteni egy BIOS resetet, esetleg szétszedni és újra összerakni.
4/7 anonim válasza:
Próbáld meg D-Subbal összekötni a monitorral
Vannak BIOS-ok, amik HDMI-re nem küldenek jelet
5/7 anonim válasza:
Nem, ha nincs oprendszer, attól még be kell töltenie a biost, ráadásul többnyire a "nincs oprendszer" azt jelenti, hogy egy dos van rajta, szóval annak be kellene jönnie. Csak ugye az grafikus felület nélkül vezérelhető.
A gép bekapcsol rendesen? (van kis hangja, meg esetleg led-ek felvillannak, ha igen)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! a gépet bekapcsolom felpörög minden, a tölt 2 másodpercet a gép (látom a lámpáján) majd csak áll és kész. Próbáltam DVI-vel (fehér csatlakozó) meg az alaplapon lévő HDMI-vel. Videokártyára nem tudom rákötni, mert a csatlakozónk vége túl vastag, így szinte ahogy berakom kisujjam zsenge érintésével ki is esik a csatlakozóból. nem sípol semmit! Leszedtem az oldalát, minden csatlakozót ami be van kötve megmozgatam hátha de még ígysem sikerült!
2014. júl. 7. 13:57
7/7 A kérdező kommentje:
a BIOS resetet hol találom? Vagy azt hogy kell megcsinálni? Ja és egy kérdés még. Attól, hogyha én szétszedem és újra összerakom, nem vesztem el a garanciáját? Van rajta 1 év cseregarancia, és szállítás biztosítás meg háztól-házig garancia.
2014. júl. 7. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!