DVD író hiba lehet? Ha igen, milyen DVD író-olvasót vegyek?
A lényeg annyi, hogy sokszor befagyott a gépem. Amikor befagyott, furcsa zajt hallottam a gépből. Sokáig tartott, de rájöttem, hogy a dvd író adja a hangot. Lehúztam az alaplapról, és azóta se fagy be a gépem (lassan fél éve). Most viszont már kellene egy, és nem tudom, hogy tényleg az íróval van-e a baj, vagy a csatlakozóval.
Ha kell másik, akkor:
Nem nagyon értek hozzájuk, nem tudom melyik a jó író-olvasó. Lehet használt is és új is, a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen, és a lehető legjobb állapotú. Néha-néha írok filmeket, de főként telepítés miatt kell. Sata csatlakozós legyen. Az, hogy fekete vagy fehér, az mindegy.
Ha zajt is hallottál, akkor nem hiszem, hogy kábel hiba lenne.
Manapság szinte mindegyik író-olvasó már a "jó" kategóriába tartozik, csak van drágább "jó" és olcsóbb "jó" :) Nézz szét különböző szgépes oldalakon, hogy mit ajánlanak.
Pl. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!