Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik legyen a 3 kártya közül?

Melyik legyen a 3 kártya közül?

Figyelt kérdés

Üdv.

Új kártyán gondolkozom,sajna az r9 280x-re nem tellik,ezért 3 között vacillálok:

HD 7950 (használtan,személyes garival)

Asus R9 270x link ---> ( [link] ) 54k

VAGY 4GB-s R9 270x

GIGABYTE Radeon R9 270X OC 4GB 256bit DDR5 PCI-E R927XOC-4GD Videokártya 56k

Tudom,és olvastam,sőt teszteket is néztem mennyi a különbség és szinte ,csak a szem számára erősebb a dobozon a 2 helyett 4-es szám.

De mivel ~ 3000ft-tal több a 4GB-s szállítással mint a 2gb-s ezért gondoltam,hogy amikor cserélni kell az r9 270x-et akkor jobban eltudom adni,mert lehet,hogy 1 monitoron nem használja ki a 4GB vramot ekkora csík.szél-nél...,és elvileg,csak több monitoron érezhető különbség...

Engem az a +3000ft most nem zavarna,de szerintem 2-3 év múlva úgy jobban vinnék.

2014. júl. 6. 08:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Annak a 4GB-nak akkor lehet értelme, ha több kártyás rendszerbe használod és eyefinity-ben is érdekelt vagy. Több monitorhoz eleve könnyen kevés lehet a 270X GPU-ja így egymagában, szóval a 4GB felesleges rá ilyen esetben (laikusok szemében jobban hangzik, ez tény). Két 270X helyett viszont én inkább egy 290-est vennék...
2014. júl. 6. 08:44
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Ez legyen.

2014. júl. 6. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!