Videó-kártya ventilátorának irányítása, hogyan? Szeretném feljebb venni, hogy jobb legyen a hűtése.
Figyelt kérdés
20%-on megy talán 70 fokig2014. ápr. 17. 22:49
1/18 BM-Striker válasza:
70 fok jó hőmérséklet egy GPU-nak. Igazából az a lényeg, hogy ne nagyon ingadozzon a hőmérséklet, és ne menjen 100 fok fölé sem.
2/18 A kérdező kommentje:
gpu tweak-et adtak egy driverben, de az elég szar 50%-on ment tőle még 30 fokosan is, miatta volt egy win7 reinstall. Adok zöld kezeket
2014. ápr. 17. 22:59
3/18 anonim válasza:
CCC-ben biztos lehet, de gondolom, az NVCPL-ben is. Nem kell hozzá külön program.
4/18 A kérdező kommentje:
mi az a 2 cucc amit írtál?
2014. ápr. 17. 23:16
5/18 A kérdező kommentje:
beírtam őket googlbe:
CCC cipő katalógus
NvCpl.dll worm xp
google nem segít xD
2014. ápr. 17. 23:17
6/18 anonim válasza:
CCC = Catalyst Control Center, az ATi/AMD videokártyák driverével szállított kezelő program.
NVCPL = Nvidia Control Panel, az nvidia kártyák driverével szállított kezelő program.
Csak mellékes megjegyzés, hogy aki ezeket nem tudja, az ne nyúlkáljon a videokártya hűtéséhez, mert el fogja qrni.
7/18 A kérdező kommentje:
csak fentebb veszem a hűtést, kösz a segítséget
2014. ápr. 17. 23:20
8/18 A kérdező kommentje:
adtam zöldeket
2014. ápr. 17. 23:20
9/18 BM-Striker válasza:
Nem kell fentebb tekerni,azzal csak ártasz neki.
Attól semmi baj se lesz, hogy meleg viszont a ventilátor hamarabb elhasználódik és hangosabb lesz.
10/18 anonim válasza:
nem mindenkit zavar a hangoság én 80-100% -on pörgettem hogy ne menjen 60 fok főlé a vga hőmérséklet. akit nem zabar a hang nyugodtan húzza feljebb ! !! nem mindenki nyugdijas ember hogy egy kis légáram zajtól ideg görcsöt kap.. azért ez ne legyünk anyám asszony katonája kata néni 2 a szomszéd nagy haloja. hova sülyedtetek emberek .. zaj .. tudjátok mi az ?????! amikor flexel 2 centire vágják a vasat a füled mellet na akkor mond azt hogy zaj . barom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!