Mi lehet a baj? ( bővebben lent)
Figyelt kérdés
Vettem egy msi gx 70-es laptopot, amiben van led-esbillentyűzet háttérvilágítás. Erre van egy érintő gomb meg egy program amivel be lehet kapcsolni, de egyikkel sem működik. Mi lehet a probléma? Se a programmal se az erre való gombbal nem lehet bekapcsolni. Van valamerre egy zár vagy mi?2014. júl. 5. 10:07
1/4 anonim válasza:
Na jól figyelj ! Fordizsd meg laptopot és szereld le az alját . Ott találni fogsz egy zold csippet melyet ki tudsz venni olyan 10 cm-es . Vedd ki körzövel a réz csatlakozóit harmadaval kapard ki (Jobról kezd elég csak az egyik oldalát). Majd tedd vissza . Remélem segíthettem ;)
2/4 anonim válasza:
Szerintem szoftveres a gond. Driverek fenn vannak? Feladatkezelő nem jelez hibát?
Az 10 centis zöld chip a memória lesz. És tuti semmi baja ha amúgy működik a gép.
3/4 A kérdező kommentje:
Én is szoftveres hibára gondoltam, de fent van minden és minden "működik" állítólag. Esetleg van még pár tipp, amit meg lehet csinálni?
2014. júl. 19. 15:25
4/4 anonim válasza:
Passszz... A háttérvil. kezelőprogija legalább műxik?
Vidd vissza ha jó még a gari, jobb ötletem nincs. Az MSI-ből kinézem hogy eleve rossz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!