Mitől nem indul a számítógép?
Lényeg az hogy hoztak egy HP DC7600 tipusú alaplapot amiben van 2x 512mb DDR2 ram és egy s775 Pentium 4 2.8ghz proci! virtuál 2 magos.. lényeg az hogy összeraktam a gépet! gépházon kívűl csak az alaplap proci ram vinyó és egy billentyűvel! ad képet rendesen az alaplap de lassan számolja a ramot egészen 1024mb-ig és ott megáll!! hiába nyomom meg az f12gombot ez a boot menü..! ennél csak annyit ir ki hogy boot menü.. és megáll az f9 megynomásával meg csak annyit ír ki hogy SETUP ugye ez lenne maga a bios.. de még ezt sem nyitja meg! kiszedtem a bioselemet áramtalanítottam a lapot is... de semmi ugyan ezt csinálja! vinyón van op rendszer de azzal is ezt csinálja!
nem lehet hogy a hiba az hogy 1 giga ramnál több kell ebbe az alaplapba? volt egy asus lapom tavaly abban is dettó ez a proci volt és azzal sem ment a gépem 1 gigánál sehova! odáig mebnt el csak az is hogy kiirta az alaplap tipusát és ennyi de 1.5giga ramnál töltött már az a lap is. lehet hogy ennnek is ez a baja?? vagy mi lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!