Szeretnék egy routert 2 helyre nem tudod, hogy ez lehetséges 1 router 2 helyre mer leviném a mamámhoz nem tudom lehet-e ott is használni?
Ember, fogalmazd már meg értelmesen, hogy mit akarsz!
G.
Én azért értékelem hogy a routert helyesen írtad le:)
Ha csak önmagában leviszed, akkor működni fog, de internetet nem ad. Ha "kötsz bele internetet", majd beállítod a felhasználónevet-jelszót, ugyanúgy működik mint otthon.
Tehát ha jól értem van/lesz 1 db routered és azt alkalmanként a mamádnál, alkalmanként meg otthol szeretnéd használni?
Igen lehetséges. Csak az a gáz, hogy két külön hálózat és mindegyikhez be kel konfigurálni majd a routert. Persze ki lehet menteni belőlük a beállítást fájlban, így ahol épp vagy visszatöltheted az ahhoz tartozó konfigurációs fájt. Így elkerülheted az az örökös átkonfigurálást.
Bizonyos típusokban akár profilokat is létrehozhatsz (bár az ritka).
Más: egy Wi-Fi router ma már nem olyan drága dolog, hogy nem vehetsz belőle mindjárt kettőt. Így megkímélheted magad a az örökös herce-hurcától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!