Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnék egy routert 2...

Macipapa17 kérdése:

Szeretnék egy routert 2 helyre nem tudod, hogy ez lehetséges 1 router 2 helyre mer leviném a mamámhoz nem tudom lehet-e ott is használni?

Figyelt kérdés
router

2014. júl. 2. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát te sem tennéd le Magyarból a középfokú nyelvvizsgát.
2014. júl. 2. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Ember, fogalmazd már meg értelmesen, hogy mit akarsz!

G.

2014. júl. 2. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Én azért értékelem hogy a routert helyesen írtad le:)

Ha csak önmagában leviszed, akkor működni fog, de internetet nem ad. Ha "kötsz bele internetet", majd beállítod a felhasználónevet-jelszót, ugyanúgy működik mint otthon.

2014. júl. 2. 22:32
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

Tehát ha jól értem van/lesz 1 db routered és azt alkalmanként a mamádnál, alkalmanként meg otthol szeretnéd használni?

Igen lehetséges. Csak az a gáz, hogy két külön hálózat és mindegyikhez be kel konfigurálni majd a routert. Persze ki lehet menteni belőlük a beállítást fájlban, így ahol épp vagy visszatöltheted az ahhoz tartozó konfigurációs fájt. Így elkerülheted az az örökös átkonfigurálást.

Bizonyos típusokban akár profilokat is létrehozhatsz (bár az ritka).

Más: egy Wi-Fi router ma már nem olyan drága dolog, hogy nem vehetsz belőle mindjárt kettőt. Így megkímélheted magad a az örökös herce-hurcától.

2014. júl. 2. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!