Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elindul a Call of Duty:...

Elindul a Call of Duty: Modern Warfare 2 a gépemen ha az alaplapom nem 3. 0 Ghz-es hanem 2,4Ghzes?

Figyelt kérdés

A többi hardver mind megfelel a minimum elvárásoknak. Memória: 2Gb. Hangkártya is megfelel és a videókártyám is jóval az Ati Radeon X1600 fölött van.

Az alaplapom: Intel Pentium 4 2.4Ghz-es.

2010. jan. 5. 21:51
 1/7 czibles ***** válasza:
93%

1. nem alaplapod hanem a processzorod akkora

2. letöltöd kipróbálod működik megveszed. (kocsit is kipróbálod mielött megveszed)

2010. jan. 5. 21:57
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor a processzorom akkora. elírtam!
2010. jan. 5. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Itt meg tudod vizsgáltatni a gépedet,hogy alkalmas e a kiválasztott játék futtatására.Sajnos nem csak a proci számit hanem pl a video kártya is.Az oldal használatához engedélyezni kell,hogy telepitsen egy kis programot!
2010. jan. 6. 07:50
 4/7 A kérdező kommentje:
de írtam ,hogy csak a processzorom nem éri el a 3 Ghz-et a többi mind az ajánlott rendszerkövetelmények között van.
2010. jan. 6. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:

"a videókártyám is jóval az Ati Radeon X1600 fölött van. "

Nem lett volna egyszerűbb leírnod, hogy milyened van?

2010. jan. 7. 22:19
 6/7 anonim válasza:
100% hogy elindul. Az már más kérdés, hogy mennyire fog akadozni.
2010. jan. 8. 00:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam le hogy milyen kártyám van, mert még nem tudom. Most veszek és valamilyen Ati Radeon HD körül lesz.
2010. jan. 8. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!