Norbeee00 kérdése:
Milyen videókártya (fajta is jó) jó ebbe az alaplapba? : asrock conroe1333-d667
Figyelt kérdés
Kérdés a címben válaszokat köszönöm.2014. júl. 1. 22:41
1/8 anonim válasza:
Olyan jó bele, amelyiknek 1 darab "PCI Express x16" slotra van szüksége. Vagyis szinte az összes, ami kapható.
2/8 anonim válasza:
ami a szíved vágya, inkább a proci a fontosabb ilyen dolgokba.
4/8 anonim válasza:
Belefér. de nem tudom mire szeretnéd használni ezt a vidi karit.
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem játékokra kellene.
2014. júl. 3. 17:51
6/8 anonim válasza:
hát, ezen nem fog menni még a bf2 se, ez nagyon kis alap vidi kártya. 1gb az meg csak paraszt vakítás. a többi dolga elég gyenge. szerintem ez jobban illene rá. GIGABYTE ATi Radeon HD5670 1Gb
Általában amennyit fizetsz egy vidikaria annyit is ér.
7/8 A kérdező kommentje:
Eléggé el vagy tévedve mert a bf3 is megy 30 fpssel.
Amugy egy olyan vidicard amit te mondasz szerintem is jó lenne mert a mostani 256 mbs
2014. júl. 5. 17:19
8/8 anonim válasza:
Nekem aztán abszolút mind1, de ettől a laptol ne várj semmit. Bf3 ezen xD, ultra low grafin 10fps-el miközbe 20 percenkén crashel. Hát ja kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!