Miért nem érdemes nVidiát venni?
Figyelt kérdés
Itt mindig AMD-t ajánlanak, nem vagyok fanboy, de sokkal jobban néznek ki Physx-el a játékok, és pont Batman-ekkel, meg AC-vel szoktam játszani, aminél elérhető a beállítás.
Nem ragaszkodom hozzá feltétlen, de kicsit bizonytalan vagyok AMD vásárlás miatt, pedig az R9 290 egy erős kártya.
2014. júl. 1. 16:36
1/14 anonim válasza:
Ugyanazt a teljesítményt megkapod olcsóbban.
2/14 kérdező.. válasza:
Csakhogy egy nvidia akkor is nvidia,nem pedig amd.Akinek nincs pénze az megveszi az olcsóbb amd-t,és valami miatt csak olcsóbb.
3/14 anonim válasza:
Az amd-nél gyakran hallani driver hibákat, random fagyásokat.
4/14 anonim válasza:
16:42: Az nvidia cucc olyan, mint az Apple cucc. Fizeted a flancot, egyébként semmivel se jobb. Ha jobb lenne, az AMD régen csődbe ment volna. (No mondd, hogy a procikból élnek...) Pont ugyanolyan jó mindkettő.
5/14 kérdező.. válasza:
Az apple azért drágább mert minőségibb úgy mint az nvidia.
7/14 anonim válasza:
A Physx az Nvidia parasztvakítása.
"sokkal jobban néznek ki Physx-el a játékok"
És?
nyugodtan vedd meg az R9 290-et ,és a Physx-et majd nem a videokártyád hanem a processzorod fogja kiszámolni...
8/14 anonim válasza:
9/14 A kérdező kommentje:
A proci hogyan számolja ki?
2014. júl. 1. 17:04
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!