Bialkó.Dénes kérdése:
A procim amd a10 5800k 4magos a videókártyám r9 270x dual x oc edition 2gb-os 256 bites szerintem a procim nemhajtja ki a videókártyámat teljesen?!
Figyelt kérdés
Egy AMD FX-8350 processzor-t ha megvennék akkor az teljesen kihajtaná a videókártyámat? Mert ezzel a prcival meg az r9 270x-el olvasgattam sok helyen komik között hogy ők ilyen procival és ilyen videókártyával legmagasabb beállításon játszanak full hd -ben én pedig HD ready-ben játszok és watch dogs- nemakart menni még közepesen se ??!2014. júl. 1. 15:05
11/13 A kérdező kommentje:
húzni nemtudom hogykell a procit de nemis akarom ja és gyári hűtő van rajta és ha joltudom csak minőségi hűtés mellett ajánlatos húzni a procit azt tudom hogy ha cserélem a rgi procim akkor új alaplap + új proci de az a 8 mag az jobb teljesítményt is fog nyújtani mivel az már kihajtja az r9 270x-et mert néztem youtube-on videókat elég szép teljesítményt nyújt az R9 270x + FX 8350
2014. júl. 1. 16:17
12/13 anonim válasza:
Akkor nézzél olyan Youtube-os videókat ahol R9 270x + A10 5800K van együttesen.
13/13 anonim válasza:
Ha már feltétlen procit akarsz cserélni jobban járnál egy i5 4440-el..
Kevesebbet eszik,kevesebb hőt termel,alap hűtő elég,fejleszthetőbb foglalat (1150) amibe bármikor belebiggyesztheted a mai legerősebb i7 4--- procit is (a Haswell miatt)
Ha nem húznád és neked feltétlenül fontos az hogy '8' mag legyen akkor meg 8320 mivel egy jobb hűtővel pár kattintás és 8350 lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!