Zörög a videókártyám ventilátora? (többi lent)
Figyelt kérdés
66-67-68%-os ventilátor sebességnél a videókártya berezonál és borzasztóan el kezd zörögni... utána 69%-on elmúlik meg 66% alatt is... lehet ennek valamit csinálni? általában pont ebben a tartományban pörög a venti játékok alatt és már nagyon idegesít... esetleg be lehetne lőni hogy 70%-on menjen ha játszok?#ventilátor.zörög
2014. jún. 28. 18:22
1/7 anonim válasza:
belehet lőni állandóra a vga driverén belül de valószinű hogy csapágyas lessz
2/7 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem mondani ha hozzáérek a kártyához és egy kicsit megnyomom akkor elhallgat de ha elengedem megint zörög... pedig jobban már nem tudom rögzíteni ha ez lenne a gond
2014. jún. 28. 18:29
3/7 A kérdező kommentje:
ja és 70 %-on már ehgy mukja sincs csak "süvít" mint a többi
2014. jún. 28. 18:30
5/7 anonim válasza:
az nem lényeg mien kártya
nem azzal van a baj hanem a venitllátornak a csapágya kopott ki
6/7 A kérdező kommentje:
hát király decemberben vettem ennyit akkor sapphire-ról... -.-
2014. jún. 29. 22:20
7/7 anonim válasza:
nekem a gépházamban a beépitett gyári hűtő 1 hónap után elkedzett zörögni :S de kb 10 perc üzemidő alatt elhallgat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!