Új videókártya beszerelése után a processzor hűtő ventilátor hangosabb lett. Mit lehet tenni ez ellen?
A videókártya típusa: ASUS Radeon R9 270X DC2T 4GB GDDR5
Processzor típus: Intel Core i3-4330
Az előző videókártya,amiről váltottam az R9-re: AMD Radeon 7750 HD
Amikor azt használtam több mint egy évig nem volt hangos a processzor még játék közben sem. Miután bekerült az új kártya a processzor GYÁRI ventilátora hangosabb lett. A BIOS-ban nem történt változás,ugyanúgy Standard Mode-ban van.Még akkor is hangos ha nincs terhelve,bár akkor halkabb mint játék közben,de még úgy is hallhatóan hangosabb.
Ott szerintem valami nagyon nem jó.
Rendesen rajta van a hűtő a processzoron?
Van köztük paszta?
Nekem ilyen procim van otthon, de pár fokkal jobb hűtővel. Alapjáraton 30-35°C. Komolyabb játékoknál szerintem 70 körül, bár én használom a legkevesebbet...
Rendesen rajta van a hűtő a processzoron?
Van köztük paszta?
((A fura az,hogy ez rögtön az új VGA beszerelése után jött elő. Bár előtte nem nagyon néztem a CPU hőmérsékletét. 0%-os terhelés esetén,miért van alapból 59-60 fokon?)))
Nem fura a VGA jobban megterheli a procit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!