Ez a videó kártya 400 W-ot fogyaszt: Gigabyte HD5570 1GB DDR3 GV-R557D3-1GI? Létezhet?
Nem a kártya maximális TDP értéke 39W!
A fenti linken 400W-s tápot ajánlanak mellé, de ez általános dolog, mert biztosra mennek. Azaz nem ismerik a gép többi hardverét és a táp milyenségét, ezért írnak egy nagyobb értéket. Amúgy ez egy meglehetősen kis fogyasztású VGA.
Már a kezdetek óta olyanokat csinált (2 éves videókártya), hogy mikor bekapcsoltam rámentem a böngészőre lefagyott pár másodpercre és elsötétült pármásodpercre. aztán újra normálisan ment. Viszont 5-10 percen keresztül sűrűn ezt csinálja, illetve bizonyos weboldalak, szinte nézhetetlenek vele. Meg vannak videó lejátszók amikkel szintén ezt csinálja. Még sűrűbben csinálná szerintem, ha nem a kontrasztos fehér témát használnám rajta a Win7-en.
Eredetileg 400-as tápom volt hozzá, aztán később megadta magát a 400-as. Nem kapcsolta be a gépet. Mintha áram alatt se lett volna. Ennek már votlak jeleni mivel kékhalált néha bedobott a gép! :)
Ezekután vettem hozzá 500-as chieftec 500as tápot. elejinte minden rendbe volt vele aztán kezdődöt megint ugyan ez ezzel is! Hozzá teszem csak akkor csinálja ezt, hogyha a videókarihoz van telepitve illesztőprogi is!
Most a táp lehet kicsi vagy a videó kari szar... esettleg más!? :)
Upsz, kimaradt egy szó:
"Tesómnak az 5670 karija is csinált érdekes (ehhez is hasonló) *dolgokat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!