Milyen Laptopot vegyek? 200. 000 ft-ig.
80-ért veszel egy fapados notebookot, pl. ezt:
A többiből meg veszel egy asztali gépet (és egy monitort ha kell). Ha a 240 ezres Inspiron helyett veszed, az azt jelenti, hogy 160 ezred jut erre, ebből játékra sokkal erősebb asztali gépet kapsz, mint a 240 ezres laptop, és még bővíthető is lesz.
A laptop nem való játékra, egy gamer laptop meg nem 200-300 ezres árkategória.
Nem értem hogy miért ajálngatjátok neki itt az asztali PC-t.
Megmondta, h neki nem kell és kész, lehet sokszor utazik vagy valami oka biztos van.
A "játékra is akarom használni" nem azt jelenti, h ultra high-on vinnie kell mindent, és 200 ezer forintért lehet olyan laptopot venni ami elviszi a játékokat akár Medium/High-on.
A kérdésre válaszolva nem rosszak a Dellek, de én inkább ebben az árban szétnéznék a Lenovok között is pl:
vagy
De amúgy az sem rossz amit te írtál.:)
Várj...
200K-ért szeretnél laptopot de 240-ért nézel gépet? :D Akkor most mennyi is van a zsebedben?
ha 200-240 ig nézel laptopot, akkor ez most bomba vétel lehet: [link]
4:
3-as vagyok. Nem írta, hogy milyen játékra (de egyébként ez nem az egyetlen homályos dolog, lásd pl. 200k-ig, aztán meg 240k, amit 5-ös is említ). Más felhasználást nem is sorolt fel, csak említette, hogy másra is használja. Ebből gondolom, hogy itt a játék nem aknakereső és passziánsz lesz.
200 ezres laptopnál az a legújabb játékok esetén jó, talán elviszi medium-ban a natív felbontáson (már ha sima hd kijelzőst vesz), bár van amit csak low-on, de mi lesz 1 vagy 2 év múlva, mert kétlem, hogy a 200+ ezres laptopot majd 1 év múlva újra cseréli, hogy majd akkor is menjenek a játékok. És akkor nem beszéltünk a melegedésről... ezek nem gamer laptopok ebben az árkategóriában.
Mondjuk pl. az első Lenovo, amit javasolsz, abban 740m-es videokártya van:
Ha végigpörgeted, 2013-as játékból is találsz olyat, amelyik semmilyen beállítás mellett sem játszható (az fps-ek átlagot jelentenek, nem minimumot). Mi lesz 2015-ben, 2016-ban? Mert asztali gépnél tudjuk mi lesz, vesz egy új VGA-t, oszt jónapot.
6:
Ebben az árkategóriában ezek elég jók szerintem, és ha a kérdező nem akar PC-t akkor nem akar.Én tudom hogy PC való a játékra meg stb...de ha ez a kérdés akkor ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!