Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a laptop mennyire jó?...

Ez a laptop mennyire jó? Megéri az árát?

Figyelt kérdés

[link]

Természetesen beleraknék még 4 giga ramot és a win 8.1 pro 64bitet tenném fel.

Szóval, vinné a mai játékokat?

(Hogy gamerésre sokkal jobb a PC azt aláírom, de nekem elengedhetetlen a hordozhatóság)

2014. jún. 29. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez szinte mindennel el fog boldogulni(nem mindennel maxon), egesz jo gep. Lakotarsamnak van ilyen( 16 giga ram es gtx760, azon kivul megegyezik), nagyon szereti. Hozzateszem ha a jatek eleg fontos, szerintem jobban jarnal egy olyannal amelyben mondjuk i5 van, de jobb videokartya.
2014. jún. 29. 20:21
 2/9 pinkpancser ***** válasza:
Elég sok laptopot javítottam már, ezért nálam acer szóba sem jöhet.
2014. jún. 29. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Acer = kuka
2014. jún. 29. 21:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Miért, mi a baj az Acer-el?
2014. jún. 29. 23:14
 5/9 pinkpancser ***** válasza:
Csak annyi, hogy sok cuccot bedobálnak egy gépbe és kész. Nem nagyon láttam még olyan acert ahol a szellőzést rendesen megoldották volna. Pedig egy olyan gép amibe játékra szánt VGA van, az igényelné a jó hűtést. A felhasznált anyagok minősége általában szintén nem a legjobb. Az összeszerelés módjáról se lehet sok jót mondani (bár láttam olyan olcsó DELL-t ami még az acertől is rosszabb).
2014. jún. 30. 05:33
 6/9 anonim ***** válasza:
A garanciális javításuk borzalmas. Minden alól kibújnak.
2014. jún. 30. 18:48
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi.

És akkor erről vélemény?

[link]

2014. jún. 30. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez gyengebb azert... most itt hirtelen lebeszeltek az Acerrol? Nekem regi gepem Acer volt, a legolcsobb legsilanyabb minoseg volt mikor vettem( Aspire 5315) ezelott 6.5 evvel es meg mindig problemamentesen mukodik...akkor hogy is van ez? Arrol nem is beszelve, hogy eddig en meg nem talalkoztam olyan lapossal,amit olyan konnyu volt szetszedni es tisztitani. Amugy nem akarlak rabeszelni egyaltalan, szerintem az osszteljesitmeny tobbet er, mint az hogy mit ir a lapos tetejen, de azert ne vegyel gyengebb gepet, csak mert itt szidjak. Amugy esetleg nezd meg ezt a gepet, szerintem durva jo konfig egesz okes arban: [link]
2014. jún. 30. 23:01
 9/9 pinkpancser ***** válasza:
Nem dedikált vagy kisebb tejesítményű VGA esetén acereknél is ritkábban jött elő a túlmelegedés. És ne feledd, a régebbi gépeket hosszabb távra tervezték. Nekem pl van Dell 486-os laptopom, ami tökéletesen működik és csak az aksit kellett felújítani eddig. Ha pedig nem láttál könnyebben szétszedhető gépet akkor nézd meg a 8460p-t. Aksi ki, burkolat le, kitakarít, burkolat fel, aksi be. Mindez max 1 perc szerszámok nélkül.
2014. júl. 1. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!