Megéri felrakni a windows8-at?
Sziasztok. Tehát ezek lennének a laptopom adatai:
Processzor: Intel Celeron T3500
Ram: 2GB
Op.Rendszer : 32 bit
HDD : 250 GB
6-cell Li-on battery
802.11b/g/n
Intel GMA 4500M
Főként netezésre használnám de nem tudom hogy laggolna-e a op.rendszer?!! talán játszanék rajta egy kicsit de nem ezen van a hangsúly.. gyorsabb lenne tőle a gépem? jobban bírja játékot?
Előre is köszi!
Hát annyira nem enné a memóriát és kicsit gyorsabb lenne, de itt már a driver támogatottság is kérdéses. "802.11b/g/n" hát ez bő információ hallod :D Egyébként próba szerencse, bár a Celeron a leggyengébb Intel-es processzor, de szerintem vinni fogja.
A játékos rész meg független ettől. Az biztos hogy ha XP-t tennél fel azon mégjobban menne. Persze ez a memória használat miatt van.
Persze hogy nem lehetséges. Se forrasztással se semmi (volt rá már próbálkozás, hogy a chipet kicserélni, de ugye az alaplap nem úgy van kiépítve, hogy egy másikat tudjon fogadni).
Maximum bővíteni tudod egy másik videokártyával.
Hoppá várj csak. Nem néztem hogy laptop, szóval nem lehetséges. Bocsi.
Ezt maximum kompletten cserélni lehetne és kellene is.
Egy új laptop? Hát az attól függ, hogy mire kell.
Irodai használatra van ennél 2x erősebb új (játékra még mindig nem elég) olyan 60-70 ezer környékén is, de azokat nem éri meg venni. Jó laptopot olyan 100-140 között találsz, azokon már jobb játékok is mennek, 180-ért meg már jó kis Gamer laptopot lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!