DEll notebook vásárlás?
2014. jún. 29. 11:50
1/8 anonim válasza:
Kicsit gyenge a videokartya, amugy okes.
2/8 lustig válasza:
ennyiért csak gyenge videókártyásat tudsz, viszont szerintem a processzora is gyenge, mert u-s (kisebb teljesítményű az energiatakarékosság érdekében, de annyira sokat nem jelent akkuban, mint amennyit elvesz teljesítményben) (ezt u-s laptopú hozzáértő barátom mondta nekem, és most bánja h u-sat vett, szóval nem ajánlom)
jó pl: [link]
3/8 anonim válasza:
Ennyiert lehet mar Gt740-el laptopot venni, ami bar szinten nem egy erogep, ennel jobb teljesitmenyt nyujt. Amugy igazad van masodik hogy U szerias proci es hogy lenyegesen rosszabb teljesitmeny, de en azert irtam, hogy okes mert ebben az arkategoriaban(kiterjesztve olyan 120-130-tol 190-200-ig) mind ezeket i5-4200u meg i7-4500u procikat nyomatjak, nem sok lehetoseged van alternativakra, esetleg ha beepitett a videokartya. (en is emiatt vettem regebbi szerias procival lapost, mert az nem U szeria volt)
4/8 lustig válasza:
van 740mes, de az meg u-s: [link]
5/8 lustig válasza:
egyébként 190-200 felé már nem u-sak (nekem 190 volt: i5 3230m és 740m)
ma is uez van, csak újabb generációs 4200m-mel
De tényleg nagyon nyomatját az u-sakat, főleg a dell-nél :/
6/8 anonim válasza:
Nekem is i5 3230 van gt 740-el, egy 4200u helyett valasztottam:)
7/8 lustig válasza:
én még anno akkor vettem, mikor még nem jött ki a 4. generációs intel széria :D
egyébként az ember már fuldoklik az u procis laptopkínálatban
(azért vok szerintem ott a témában, mert azóta 2 embernek is vettem laptopot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!