Miért indul újra magától a gépem?
A számítógépem néha magától újraindul, de csak akkor mikor böngészőt használok (firefox) és mikor LoL-ozok, mikor bedob a játékba. Máskor még sosem indult újra, akár több órányi gépezés után sem.
Ez a probléma 7 napja áll fenn, kb naponta 3-4 újraindulás van.
Hőmérséklet adatok?
Géped adatai (alaplap; CPU; ... MINDENT ÍRJ LE!!!)?
Mikor volt utóljára takarítva/pasztázva?
Az első válaszolónak igaza van. De szerintem azt is megírhatnád, milyen oprendszert használsz. De mivelhogy magától indul újra, itt szerintem akkor a géped sorba dobja a kékhalálokat. (ha windows-t használsz)
Nézzed meg a C:\WINDOWS\Minidump mappát!Ha televan ilyen .dmp fájlokkal, akkor kékhalálozgat. Tiltsd le az automata újraindítást! Sajátgép --- Jobb katt -- Tulajdonságok-- speciális fül.
a minidump mappa üres, a gépem elég régi, xp van rajta, pontos adatokból csak a videokártyát és a procit tudom, a többiét elő kell keresni, csak egy csomó régi papír között van, tegnap próbáltam megtalálni, de nem lett meg
tisztítva 2 hete volt, most jut eszembe, hogy lehet rosszul lett összerakva, és nem csatlakozik valami rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!