Ujra indul a gepem magatol, MIERT?
Wolrd of tanks-et jatszottam es csata kozben egyszer csak ujraindult, soha nem csinalta meg a gep. Utanna akarmikor beinditom a gepet, mindig ujraindul,van amikor betolt a windows (7) es ujraindul, van amikor fel orat megy, van amikor be se tolt...
a konfig:
asrock h61-dgs alaplap
intel pentium g630 proci
nvidia geforce gt440 1gb (gainward)
250gb samsung vinyo
4gb ram 1333mhz
aline 450W tap
a tapegyseg kb 2-3 honapja zorog, amig a ventije be nem melegszik , es kb 3-4 napja indul mindig ujra a gep, hasznalhatatlan igy.
de lehet,hogy egy Corsair VS Series VS450 450W mert azt egybol megtudnam venni, nem kene varjak h legyen raktaron.
az is jo tap?
a 400 Wattos szinte biztos hogy elég mivel a proci és a videokártyád is kb 65-65 Wattot fogyaszt csúcsrajáratva. És ez a kettő a meghatározó. szóval én erősen javaslom a hexa 400-at.
#4-es voltam
A Corsair nem rossz márka, de szerintem a tápjai nem olyan jók. Többször találkoztam olyan emberrel akinek kis ingadozásnál is rendetlenkedett, illetve csúcsrajáratva bizonytalanná vált.
FSP (Hexát) nem véletlen ajánlják sokan, Én még olyat nem láttam hogy azzal probléma lenne. Nekem is az van (500-as de jóval erősebb gépben) és még akkor is vígan ment a gép amikor villogtak a lámpák vihar alatt.
#4 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!