Miért indul el a gépem magától kikapcsolt állapotban?
Sziasztok!
Egy pár hete kezdte el a sz.gépem azt, hogy kikapcsolt állapotban egyszer csak elindul... Illetve, ha hátul lekapcsolom a tápot, majd visszakapcsolom, akkor egy pár mp-ig elindul és leáll... Valakinek valami ötlete lenne, hogy mi van vele?
Illetve egy HD Sentineles kérdés. Van egy Samsung HD200HJ 200GB vinyóm, és a progi hol meg tudja mutatni, hogy milyen állapotban van, de legtöbbször nem. Erre valaki tudna megoldást?
Ha valami egyéb infó kellene, akkor leírom.
Előre is köszi!!!
ezt sok mindentől lehet.
Lehet hogy a be kapcsoló gomb, a sz*r.
Vagy a táp, egyébként milyen márkájú ?
hdd állapotát nem tudja mutatni ? akkor ott már komoly probléma van.
Régen volt egy rossz hajszárítóm, be dugtam a konnektorba használtam, le kapcsoltam, de nem húztam ki, és magától el indult, és valamikor le is állt. Szerintem zárlatos volt.
a tápra ez van írva:
FSP Group Inc.
Modell no.: FSP400-60MDN
nem tudom h számít-e vmit, de ez egy btx-es táp
Időközben a bekapcsolási gondot sikerült megoldani... A BIOS-ban kellett állítani, mert még az egérre is bekapcsolt ha kattintottam vele... :)
Nem lehet, h esetleg a BIOS-ban van elállítva a vinyóval kapcsolatban is? :$
Azt én sem tudtam, h bekapcsol egérre, azért nem is Írtam :) amúgy tényleg "random" módon kapcsolt be, mert a gép közelében sem voltam mikor bekapcsolt (volt egy pár ilyen bekapcsolós beállÍtási lehetőség még, ami mind be volt kapcsolva (pl.: hálózatról érkező jel, bill.ről való bekapcs.))
Nézegettem már a bios-t, de nem láttam smart-ra utaló beállÍtást :( Lehet azt kéne, h egy másik gépbe áttenni és ott kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!