AMD FX 6300-hoz milyen vízhűtést ajánlotok?
Figyelt kérdés
Én ezen a kettőn gondolkozok:
- [link]
- [link]
De ha van jobb, akkor azon is gondolkozok.
2014. jún. 28. 14:28
1/22 anonim válasza:
Sztem felesleges erre a procira egy ilyen drága hűtőt venni. Én nekem egy Hyper 212+ van rajta, amit anno nagyon jó áron vettem (7300Ft) és elég jól hűti az FX-6300 procit, emellett nem is hangos még terhelés alatt sem. Alapfeszkón 4GHz-en járatom, de elbírja még 4,5GHz-en is. Az 1,4V@4,7GHz már kicsit sok ennek a hűtőnek nagy terhelés esetén (iagz nem indult újra a gépem túlmelegedés miatt, de 70C magasságába ért)...talán egy jobban szellőző házban talán még az is vállalható. Szóval egy kicsit tökösebb léghűtés is elég neki még tuning mellett is.
2/22 Kis Peter-IStvan válasza:
Szerintem az olcsobb is megteszi , mivelhogy nem ertem miert akarsz olyan hutot venni , ami kb. ugyanannyiba kerul mint a proci.(??)
Velemenyem szerint egy 10000ft koruli leghuteses megoldas BOVEN elegendo akar 4.5GHz-ig is .
pl.
3/22 A kérdező kommentje:
De a házba csak 148mm-ig fér hűtő, és ennek a magasságnak megfelelő, jó léghűtést nem találtam.
2014. jún. 28. 14:54
4/22 anonim válasza:
Magasságra jó lesz, de azt is meg kéne nézned hogy széltében elfér-e. Ha hátul van ventid akkor azt lehet, hogy ki kell majd venned.
5/22 A kérdező kommentje:
Azt a hűtőt alig tartja valami :D. Nem szakad le?
2014. jún. 28. 16:02
6/22 A kérdező kommentje:
Én a Scythe Grand Kama Cross 2-t nem merem beletenni a gépbe. Nem törik ketté a 760g-tól? Nagyon törékenynek tűnnek a hőcsövek.
2014. jún. 28. 18:17
7/22 A kérdező kommentje:
2014. jún. 28. 19:38
8/22 anonim válasza:
Vízhűtésből ez a legolcsóbb amit van értelme megvenni:
A többi mind teljesítmény, mind hangerő szempontjából gyengébb, mint az azonos árkategóriában levő léghűtők.
9/22 anonim válasza:
Azok a hőcsövek akkor sem törnének el, ha rájuk ülnél :)
Scythe=minőség.
10/22 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy a Scythe Grand Kama Cross 2 sem nagyon hűti le az FX6300-at, de mivel a H100i-t sehogy sem tudom beletenni (Cooler Master K350), így marad a Scythe Grand Kama Cross 2.
2014. jún. 28. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!