DELL notebook-ok jók?
Figyelt kérdés
kikötéseim:
4GB RAM
INTEL Core i3 vagy i5
Max: 175k
2014. jún. 28. 10:30
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem linkeket akar, hanem h általánosságban mi a vélemény a DELL laptopokról. Nekem ilyen gépem van, amit leírtál, Inspiron N5010 // 4 GB ram // IntelCore i5.
3 év gari volt rá, ebből a szempontból nagyon jó, az már kevésbé h ki is kellett használnom. Úgy 1 hónappal a lejárás előtt meghalt a merevlemez, és ki kellett cserélni. Számlám nem volt róla, de így is elfogadták és garira cserélték, úgyh jó fejek voltak. Maga a gép nem rossz, 3 éve vettem, az akkor kijött játékok maxon futottak. Ami ma jön ki, annak nyilván már kevés, de azért lehet válogatni.
4/6 anonim válasza:
nekünk van egy dell inspiron 6400 eseünk kb 6 éves semmi baja nincs (merevlemez csere volt de nem romlott el csak gyorsabb kellet) nagyon megbízható gépek:D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Ment a zöld!
2014. jún. 28. 10:48
6/6 anonim válasza:
Egy idoben haveri korben nagyon sok Dell volt, amibol nehany meg most is megvan(tobbi el lett adva, nem mentek meg), senkitol nem hallottam gondokat, szoval szerintem jo gepek kell legyenek. Az a teny, hogy 3 ev garanciat adnak az pedig meg egy kellemes plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!