Mi lehet az egér software baja?
Vettem egy Mad Catz Saitek Cyborg R.A.T. 5 gamer egeret.
A drivert sikeresen telepítettem, frissítette az egeret. Utána feltelepítettem software-ét a profile editort ahol az egér profiljait kell állítnai, elindítani nem tudtam, mert kérte a NET keretrendszer 3.5-ös verzióját. Nekem win 8 oprendeszerem van így rajta van a keretrendszer 4.5 legfriesseb verziója,mégsem működik. Amikor a 3.5ös verziót próbáltam kiírta hogy már fent van a legfrissebb verzió a gépen. Nem tudom mi lehet a probléma. Enélkül nem tudom megnyitni a Saitek Profil Editort
A feltelepített szoftver windows 8 kompatibilis?
Van nekem például egy nyomtatóm, a driver jó a Win 8-hoz, de a magyar nyelvű szoftver, amivel a különféle beállításokat lehet elvégezni, a hozzá adott CD-n csak Win 7-ig volt hitelesítve. Később a gyártó honlapjáról sikerült letölteni a Win 8-ra valót.
A poén az, hogy a 7-es verziót is simán fel lehetett telepíteni Win 8-ra, csak éppen nem működött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!