Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik egeret vennéd?

Melyik egeret vennéd?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

a gigabyte megéri azt a +1000ft-ot? de a rapoonak úgy látom 5ghz-s a kapcsolódása valamint a gigabyte-hoz azt írják h valamikor elveszti a jelet, de a rapoo márkát nem ismerem nem tudom hogy mennyire megbízható, vélemény?

2014. jún. 26. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
inkább a4tech x7
2014. jún. 26. 14:14
 2/5 A kérdező kommentje:
vezeték nélküli kellene
2014. jún. 26. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem probald ki valahol, hogy melyik all jobban kezre. Ezt mi nem birjuk eldonteni neked, mert ez szemelyfuggo. Nekem anno nagyon megtetszet a Razer Naga majdnem meg is vettem, de szerencsere egy haveromnal kibirtam probalni es rajottem hogy ez nekem nagyon nem all kezre. Utolag belegondolva nagy szerencse volt hogy kiprobaltam, mert nem olcso eger.
2014. jún. 26. 15:38
 4/5 A kérdező kommentje:
szerintem meg csak megszokás kérdése, régebben egy trust gxt14-em volt utána jött a genius netscroll 100x amit még most is használok, szerintem elég nagy különbség van a kettő közt és mindkettőt tudtam normálisan használni(miután megszoktam)
2014. jún. 26. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát te tudod. :)
2014. jún. 26. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!