Olyan van hogy egy 3 színű tintapatronből csak egy szín fogy ki, vagy ez inkább csak beszáradt?
Nos úgy jártam hogy van egy kétpatronos nyomtatóm és pár napja vettem észre hogy nyomtattam volna hogy a piros színeket zöldel nyomja ki... aztán kivettem a színes patront és végighúztam egy papírtörlőn de semmi, csak kék és sárga jött belőle, de még a fúvókatisztító folyadék sem segített rajta, aztán töltöttem bele mindhárom színből 4-4 milit színenként de még akkor sem akart jönni, hiába légtelenítettem a fúvókák felől... akkor már úgy voltam vele hogy édes mindegy egy próbát megér, leszedtem szigetelőt a tetejéről és a piros színhez egy kis levegőt nyomtam be a légtelenítővel... amiből jött is ki egy kis tinta egyből, azóta többször néztem papírtörlővel gond nélkül jön a tinta...
szóval szerintetek csak kifogyott vagy beszáradt? kell e az miatt aggódnom hogy ki kelljen dobnom a patron és venni másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!