Mennyire rossz ez az összeállítás?
Sziasztok!
Pontosabban csak ezek:
Alaplap:
Asrock H97M PRO4
Processzor:
I5-4690
Videokártya: R9 280X
Mivel inteles az alaplap, és a processzor, ezért az AMD R9 280-at mennyire fogja kihasználni?
Tudom, hogy nVidia-t kéne venni, de a GTX770 ami nagyjából ugyanilyen egy 10-15e Ft-al drágább.
Esetleg, ha AMD-s alaplapot vennék, oda FM2+-os kéne, mivel ha jól tudom arra jönnek majd az újabb CPU-k, de viszont abból azt hiszem a 4 magos a legnagyobb, és egy intel i5 megver egy AMD 4 magosat nem?
Szóval a videokártya mennyire nem lesz kihasználva, ha ezt venném?
ez igy jo eddig.:)
es a vidi kartya teljesen ki lesz hasznalva.
Hát tudjátok.
AMD+AMD
AMD Processzor és videokártya.
Vagy ez tényleg nem baj?
Akkor nincs baj. :D
Pedig még régen olvastam is, hogy ha intel+amd akkor valamelyik nem lesz kihasználva, ezért AMD+AMD és INTEL+nVidia
De akkor megnyugodtam.
Kérdező: ki írta ezt? Fejen kéne az olyanokat lőni sörétessel...
Az AMD az egyre jobb IGP-kre hajt(felesleges), míg a proci teljesítményét egy annál sokkal olcsóbb Intel is eléri. Lásd FX-9×××
Nem tudom 1-2 éve olvastam, azóta megmaradt bennem.
Ha megtalálom megteszem :D
Bár most is egy A6-3670k és egy GTX 650-van a gépembe, bár már ezek kezdenek elavulni, szóval amíg ezekre meglesz a pénz addig még kibírják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!