Nem indul a laptopom, merevlemez hiba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Acer Emachines E642G laptopom tegnap tökéletesen működött de mára nagyjából be sem kapcsol. Annyi történik, hogy elindítom, a bekapcsoló gombja elkezd világítani alul az egyik led is világít és a ventilátor is elindul aztán leáll, a képernyő fel sem villan, én merevlemez hibára gyanakszom mert a kis led ami mutatja, hogy üzemel a merevlemez nem villog. Vajon igazam van és ez a hiba vagy más? Segítségeteket előre köszönöm.2014. jún. 26. 14:17
1/11 anonim válasza:
Más a hiba. Merevlemez nélkül is el kellene kezdenie a POST folyamatot.
2/11 Tengor válasza:
Lehet bármi más is. Vedd ki a HDD-t és próbáld meg úgy indítani.
3/11 A kérdező kommentje:
Kivettem a hddt és ugyan azt csinálja.
2014. jún. 26. 14:22
4/11 Tengor válasza:
Akkor nem (csak) a HDD a hibás.
Hány darab memória modul van benne? Ha csak egyet hagysz benne (feltéve, hogy több van) akkor mit csinál?
5/11 A kérdező kommentje:
2db 2gb-os memóriát használok de már megpróbáltam 1db-al is ugyanezt csinálja
2014. jún. 26. 14:31
6/11 Tengor válasza:
Akkuval és akku nélkül is? Töltőről és akkuról is?
7/11 A kérdező kommentje:
Mindenhogy ezt csinálja kipróbáltam már de kipróbálom még egyszer.
2014. jún. 26. 14:37
8/11 Tengor válasza:
Akkor sanszos, hogy valami az alaplapon ment tönkre. Sajnos általában nem túl gazdaságos a javítása.
9/11 A kérdező kommentje:
De mindenképp próbáljam elvinni szervizbe igaz?
2014. jún. 26. 14:40
10/11 Tengor válasza:
Megpróbálhatod, maximum a bevizsgálás díját bukod el. Még az is kiderülhet, hogy valami olcsó és könnyen cserélhető alkatrésznek van baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!