Mi lehet a merevlemezzel?
Sziasztok!
Van egy 500Gb-os WD merevlemezem, rajta az OP rendszerrel (win7) és egy pár fontos adattal. Ma reggel mikor bekapcsoltam a gépet egyszerűen nem akart bebootolni róla a rendszer. Hallani, hogy néha kicsit felpörög aztán leáll. Kap áramot, melegszik stb...
Bios sem látja sajnos. Kipróbáltam több kábellel is, másik gépeken, csatlakoztattam külső merevlemezként usb-n másik géphez. Mindegyik gép jelez Windows alatt, hogy valamit csatlakoztattam de egyik sem ismerte fel.
Nem lett leejtve meg ilyenek, nincs fura hangja.
Volt már valakinek hasonló? Sok mindent megpróbáltam és van rajta néhány pótolhatatlan adat.
Köszi előre is!
Sajnos ez halott. Pótolhatatlan adatot soha ne egy helyen tárolj!
Ha tényleg nagyon fontos, akkor van erre szakosodott cég, ami százezrekért kinyeri belőle az adataidat, de maga a vinyó menthetetlen. Sajna nem szoktak szólni, mielőtt elhaláloznak, mindig váratlanulj jön a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!