Miért lassú a számítógépem?
Figyelt kérdés
1,7Ghz proceszor,2x512ddr ram,80gb hdd.256mb videókártya.Alaplap NA EZ ÉRDEKES ! Egy kis papír csíkon az van írva,hogy KOB P4M266a NDMx mellette az alaplapon M925.Hiába telepítettem újra csak lassú.Nem kicsit hanem nagyon nagyon.A böngésző megnyitása is van hogy 10másodperc.A Bios is régi rajta 2001-es vagy 2004-es.XP van rajta.Tudom,hogy ezekkel az adatokkal jól kellene működnie.Már annyi mindenre gondoltam.Talán a ventilátor lenne gyenge,vagy az alaplap biosa régi,vagy az hogy az XP-hez megszűnt a frissítés.Megmondom őszintén nem tudom.Évekekel ezelőtt a P2-es gépem gyorsabb volt mint ez.Másikat nem tudok venni,és becsapni sem akarok vele senkit sem ! De ez így nem jó ! Segítségeteket kérem !2014. jún. 26. 09:05
11/11 Vass Sándor válasza:
Töltsd le a ccleanert, s futtasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!