Lehet javítani vagy gyorsítani?
Sziasztok, az a problémám, hogy nagyon lassú a gépem, de nem értem miért. Nem rég lett újra rakva.
adatok a gépről
processzorok (4x)
Intler(r) Core 2 Quad CPU q8300 2.50 GHz
Videó kártya
ASUS EAH5450 Series
4 gb ram DDR 3 (Geil) Value dual channel kit
alaplap
ASUS P5G41T-MLX
HDD 1000 gb (pontosabb információt nem tudok)
TÁP 450Wos
op rendszer win 7 64 bit
mikor megvettem, akkor is lassúnak tartottam már a bekapcsolási idejét, mert kb suli gépek gyorsabban bekapcsoltak (egyszerűsített nézetre van állítva minden, úgy néz ki mint vmi 98as win. az asztalom síma kék háttérrel. hűtő ventilátorok jócskán hangosak ahhoz képest. és elvileg max 40-50 fok körül van.
A videó kártya tudom nem a legjobb, 60 fps körül van cs:s és League of legendsben.
Másik kérdés, hogy egy 60 gbos SSD-re ráraknám a win7et akkor gyorsabb lenne a gép? és külön hddn lennének az adatok, meg néhány program.
1.) szerintem azt a windows sürgősen újra kellene rakni
2.) szerintem valami driver is hiányozhat róla,ami miatt ilyen lassú az, én személy szerint örülnék ha olyan gépem lenne mint neked-
3.)A boot-idő javítására használd a bootvis nevezetű programot, gyakorta töredezettségmentesítsd a winchesteredet,és ne mindenféle vírusokat tölts le a gépedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!