Samsung Yp-U3 MP3 lejátszót nem ismeri fel a gépem, Mit tegyek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Ha csatlakoztatom a géphez ezt írja: az usb eszközt nem lehet felismerni... Próbálnám az eszköz kezelőben megkeresni és eltávolítani majd ujra felismertetni, vagy új illesztő programot keresni hozzá de nem tudom, mert amikor a porthoz csatlakoztatom kb 2 ms-enként ugycsinál mindtha ki-be dugnám az usb portba. Régebben is volt ijen problémám, de 1-2 újra csatlakoztatás után megoldódott a probléma.2010. jan. 4. 17:53
1/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémám van! Ha megoldódott kérlek áruld el. :-) Nekem asztali gépem van, annál totál ugyanezt játssza el mint nálad, van a családban egy laptop is, azzal simán megy minden. Nem értem mi lehet a probléma. :-S
2/3 anonim válasza:
sziasztok! Nekem úgy sikerült megoldanom h az mp3mamhoz kaptam egy mini cd-t amin van egy kifejezetten zenemásolásra alkalmas program és nemkem azal sikerült. :)
3/3 anonim válasza:
Syasztok ugyanez a problémám le tudnátok írni azt annak programnak a nevét. vagy 1 linket ahonan le tudom tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!