Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb Diablo 2 vagy Diablo3? többi lent-->

Figyelt kérdés
Na a gépemen a diablo 3 low-medium beálításokkal eléggé szépen fut,sajnos a videókártyám ami egy alaplapi vacak amitől nem tudom jobb minőségre tenni a játékot,na de nem baj,épp játszok a diablo2-vel is meg a 3-al is.A 2 nagyon bejön,de a 3 mér nem,szerintetek?

2014. jún. 24. 18:01
1 2
 11/13 anonim válasza:

Diablo 2, mivel lehet MODolni amitöl egy teljesen új játék lessz. Lásd: MedianXL, Hell Unleashed, Eastern Sun

megj: a Hell Unleashed már rendelkezik 1024x768 és 1280x768 felbontással

2014. júl. 19. 01:12
 12/13 anonim válasza:
utolsó vagyok, elfelejtettem még írni, hogy nem azért mondom mert nem futna a D3 a gépemen, söt játszottam is a Diablo 3 Reaper of Souls -al. Meg is van és böven tudom futtotatni a legerösebb grafikán de a Diablo 2 valahogy még mindig szórakoztatóbb (jómagam a Hell Unleashed moddal játszom)
2014. júl. 19. 01:13
 13/13 anonim válasza:
2 sokkal jobb. Utánozhatatlan. A 3 nagy csalódás
2017. júl. 12. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!