Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb pc?

Melyik a jobb pc?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Wowozásra diablo-zásra minecraftra meg hasonló kaliberű játékokra és filmezésre lenne.

Amúgy elnézést hogy ennyi linket raktam be.

2012. szept. 23. 12:52
 1/7 TOXIC. ***** válasza:

Szerintem ez a legjobb

[link]

Nálam ez áll a 2. helyen

[link]

Ebbe új vga kellene, 15-20 ezerért

[link]

2012. szept. 23. 13:00
 2/7 algopirin ***** válasza:

Valószínű az utolsó két versenyző lenne az ideálisabb a többi felejtős persze árban magasabbak is mint a társaik, ha nekem kéne választani akkor az utolsó a "jófogás" a Gigabyte-alaplapal.

Viszont azt érdemes észben tartani a mostani gépeket nem sokéves használatra tervezték alsó-középkategorás alkatrészeknél megesik hogy "elkopnak" elér egy élettartamot és azon túl nincs tovább.

Használt gépet venni szerintem mindig is egy kicsit rizikós.

Ok. tudom reklám de ha ilyenben gondolkozol nézzél szét a hardwaredepo.hu -n ha nincs olyan gép ami kéne emil vagy telefon és megoldják teljesen korrektek segítenek és ha úgy van még alkudni is lehet velük.

Én ilyen esetben vennék egy használt de jó minőségű legalább core2 procival rendelkező gépet +4GB ram és egy videokártyát ami még belefér a keretbe.

Vaterás-Pistikeösszerakta gépek amire éppen donort keres mindig necces egy kicsit persze ha értesz hozzá lehet jó féle darabokat is kifogni.

2012. szept. 23. 13:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Oké tehát ez a 3 jöhetne szóba:

[link]

[link]

[link]

De biztos hogy akadás mentesen mennek rajta a játékon min. mediumon? De ha mondjuk hasonló árfekvésben tudnátok mondani egy jó konfigot azt megköszönném! :)

Amúgy köszi az eddig érkezett válaszokat!

2012. szept. 23. 13:23
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

43k

Ebbe kell egy táp:

[link]

54k eddig

VGA is kell:

[link]

81k

Ház:

[link]

87k

A vég összeg,de ezen már menni fog szépen a diablo és társai!

2012. szept. 23. 18:02
 5/7 A kérdező kommentje:
az igazság az hogy 70k-ig mehetek de majd fejleszteni fogom a közeljövőben. és nem igazán szeretnék más városból venni gépet (én debreceni vagyok) mert nem lehet az emberekben bízni sajna :( de köszi a válaszokat és még várok továbbiakat is.
2012. szept. 24. 16:44
 6/7 TOXIC. ***** válasza:

Ha utánvéttel veszed, elvileg nem b*szhatnak át, akkor fizetsz amikor megkapod a csomagot.

Amit csokiPufi írt, az tényleg ésszerű, és jó kis terv :D

2012. szept. 24. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Most írok neked valamit.

Én erről az oldalról aminek a neve hardverapró.hu vettem egy gépet.

Békéscsabán lakott az eladó én pedig Monor közelében,kb.180km asszem.

Beszélgettünk,telefonon is,nagyon megbízható volt.

Ide jöttek hozzám,nagyon korrekt volt benzi pénzért 5k-t kért ami nem sok.

i7-es gépet hozott 140k-ért durván.

Annyira egy korrekt és megbízható ember volt hogy mái napig és a tovább lévőkben is hálás vagyok mindenért neki.

Nem kell félni hogy most más városból vagy a szomszédos faluból van a gép,vagy bármi egyéb.Eddig nekem csak jó véleményem van az interneten való vásárlásról.

Tegyél te is egy próbát!Hidd el megéri.

2012. szept. 26. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!