Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számít az ha a tápom csak 20...

Számít az ha a tápom csak 20 ampert tud de a videokarimank 28amper kellene befojásolja a teljesítményét? :DD

Figyelt kérdés

#befojásolja
2014. jún. 22. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Tanultál fizikát?
2014. jún. 22. 18:33
 2/6 A kérdező kommentje:
szerintem nem azt kérdeztem :DD
2014. jún. 22. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
retardált vagy?
2014. jún. 22. 18:37
 4/6 Tengor ***** válasza:

Nem csak a teljesítményt befolyásolja, hanem a stabilitást is.

Ha szerencséd van, akkor csak lefagy v. kikapcsol a rendszer. Ha nincs, akkor a táp is elpukkanhat a megterheléstől. Ha nagyon peches vagy, akkor a táp elhalálozásával párhuzamosan más alkatrészek is tönkremehetnek.

2014. jún. 22. 18:42
 5/6 Komplikato ***** válasza:

4-es azért jó ideje a VGA ha nem kap elég delejt akkor erről felugró hibaüzenettel jelzi a usernek, de akkor már régen rossz, mert cserélheti a tápot. :D

Mondjuk nagyobb eséllyel fűstől el a táp, ha nem márkás, az is igaz.

Kérdező nem viccből van ráírva minden tápra, hogy a VGA 12V-ja mennyi teljesítményt tud leadni. Nyilván a kártyának megadott maximum fogyasztás +20% ráhagyással kapott számot el kéne érnie ...

2014. jún. 22. 21:32
 6/6 A kérdező kommentje:
hááát egy chieftec 600w 80p-s tápom van most de ennek ugye 2 osztott a 12voltos ága ezért nem tudom most hogy kevessett kap vagy megfelelő mert a videokarinak azt irják 450 wattos táp ami 28 ampert lead :D
2014. jún. 24. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!