Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb Alaplap,...

Kabbalista88 kérdése:

Melyik a legjobb Alaplap, Processzor, videó kártya márka ami mondjuk meg is éri az árát?

Figyelt kérdés
Össze akarok rakni egy erős gépet, de nem tudom milyen márkából lenne előnyös.

2014. jún. 19. 11:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
artol fugg. Olcsobb arkategoriaban amd.
2014. jún. 19. 12:26
 12/15 halalfalo ***** válasza:
69%

Alaplap: Asus, MSI (MSI-t miért nem írt senki?)

Videókártya: ASUS, Sapphire, MSI

Processzor: INTEL

Ha tényleg 400-500 ezerből raksz össze gépet, akkor egyértelműen INTEL proci legyen, ASUS alaplappal és videókártyával.

2014. jún. 19. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:
53%

halalfalo

MSI-t azért nem írja senki, mert mindenkinek rossz tapasztalata van vele :) Nekem személy szerint 2-szer szállt el MSI lapom és ismerőseim közül egy olyat sem ismerek, akinek az MSI lapja tovább bírta volna 3-4 évnél. Lehet hogy ma már nem ilyen rossz a helyzet, de a szokás nagy úr. Többé nem veszek MSI-t.

Régen az Asrock is megbízhatatlan márka volt, anno az ASUS olcsóbb béna alaplapjait lehetett ez alatt a név alatt venni. Mára azonban kinőtte magát és tényleg minőségi lapokat is gyárt.

Kérdező, ha 4-500 ezer Ft-ból építesz gépet, akkor:

alaplap: ASUS

processzor: INTEL (AMD procit 100-150 ezer ft-os konfigokba szoktak rakni)

videókari: ASUS

2014. jún. 19. 13:27
 14/15 halalfalo ***** válasza:
100%

Nekem évek óta jó az MSI alaplapom.

És valóban, régebben az MSI volt gagyi, és a Gigabyte volt jó.

Mára ez megfordult. Az MSI jó lett, a Gigabyte meg nem annyira.

2014. jún. 19. 13:41
 15/15 anonim válasza:
De a videókártyákhoz senki se írta a Gigabytet! Azért mert a Gigabyte rossz? Mert én a GTX 750 Ti néztem ki! Ezt a videókártyát felejtsem is el?
2016. aug. 1. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!