Melyik márka csinálja a legjobb videó kártyákat?
Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy melyik márkának a legjobb a hűtése, és OC-ja?2014. febr. 3. 18:03
1/6 BM-Striker válasza:
Nincs olyan, hogy legjobb márka.
Azonos árkategóriában nincsnek komoly különbségek.
Az otthon tuningolt vízhűtéses kártyák a legjobbak.
2/6 P.O.C. válasza:
Ez relatív szerintem. Én pl az Asus -ba még sosem csalódtam. De hát amennyi ember, annyi verzió lesz úgyis.
3/6 anonim válasza:
Lassacskán minden gyártó megbízható,de ami egyébként jók véleményem szerint azok a Gigabyte,a Sapphire,az Asus,az XFX(habár az csak 1 év garit szokott a karikra adni),meg az MSI.
4/6 anonim válasza:
Egy márkán belül is 20 féle hűtésű és tuningolt kártyák vannak, szóval ezt nem lehet megmondani. Az elmúlt időszakban volt Asus, Gainward, Sapphire, Powercolor gyártmányú kártyám és egyiket sem kellett gariztatni.
6/6 anonim válasza:
Nekem Gainward van mindig is ez volt és hát sose volt még vele probléma szóval nállam idáig bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!