Cs! Melyik RAM a legjobb? (Játékra)
Nem melyik elég, hanem melyik a legjobb? (márka,teljesítmény,gaming!!!)
Kingston/Kingmax/Curucial/CSX/Patriot/Mushkin/Geil/Corsair/G.Skill
Játékra kellene, 1600MHz.ig, 2x2GB, DDR3.
Olyasmi játékokhoz mint PL: Crysis 3, Hitman 5, Need for Speed Most Wanted 2012.
Lényeg hogy jó gyors legyen, gyors legyen a játék töltése, (boot), és alapból nagyon jól működjön!!! (ne csak Kingston-t vagy Kingmax-ot)!!! :D
Ha esetleg tudnátok ajánlani, az szuper lenne :D
Ne legyen vészesen drága! :D
És ne csak Kingston/Kingmax legyen :D
:)
Elég 1333 Mhz, játékban 0.5 fps különbség se lenne közöttük :)
Valami CL9-es Corsair, de nyugodtan vehetsz Kingstont vagy Kingmax-ot is.
Őő, és egyáltalán nem fogok semmi sebességbeli különbséget észre venni?
Esetleg nem lesz lassabb a számítás/másodperc teljesítménye?
A legjobbat akarnám venni max. 10.000Ft-ért.
De ha esetleg 6 (2x3GB) vagy 8GB (2x4GB)-nyit veszek, 1333MHz-ből, akkor jobb lenne mint ha 4GB(2x2GB) 1600-asat vennék?
Mert gondolom az 1333MHz-es olcsóbb is valamivel...
"De ha annyira jó a RAM, hogy nem kell nagggyon drága processzort venni mellé, akkor lehet hogy még 5.000Ft belefér :D"
Ha a RAM-od annyira jó, hogy ráköltöttél 10 milliót 8 gigára, akkor sem lesz tőle jobb sem a procid, sem a videokártyád. Tehát: Olcsó(bb) RAM, 8 GB, 1333 MHz és kész! A maradék pénzed meg költsd erősebb kártyára.
G.
xD Ezt jól leírtad;)
Úgy gondoltam, hogy egy Intel Core i3 3220-at szeretnék venni. Aránylag olcsón akarok ebből kijönni. ([Táp]+CPU+lap+RAM+[HDD]+VGA)
A HDD-im már idősebbek, ami fiatalabb azok meg már mind töredezettek, vagy nem lehet formázni. (de lehet hogy inkább megcsinálom őket)
VGA-t egy Sapphire HD6570-t vennék, hogy részben felhozza a procit, mivel nem egy sebességbajnok CPU-ról van szó.
De a maga 22nm-ével, és jó fogyasztásával frankó lenne;)
Szóval? Mi a vélemény egy
Sapphire HD6570
Intel Core i3 3220
Kingston HyperX Blu 2x4GB kit, CL9 DDR3 1333MHz
Jó lesz játékhoz?
Játékra szvsz. ez kevés. Írd le mennyit szánsz rá, és lesz itt olyan kolléga, aki leírja neked, hogy pontosan hogy vedd a configot.
G.
Maximum keret:
65-70.000Ft
És abban a konfigban amit én terveztem ezek vannak:
-Intel Core i3 3220
-ASUS P8H61-M LX
-Kingston 2x4 GB 1333MHz DDR3 CL9
Low-eng gamer xD
És a maradék pénzből egy olyan VGA-t, ami csak a PCI-express-ből "táplálkozik" nagyjából 20.000Ft környékén, de már ez se nagyon fér bele.
De lehet hogy 4GB is elég lenne RAM-ból, (2x2 vagy 1x4?)
Nálam lényeges az is, hogy 65W-nál a processzor ne fogyasszon többet.
Ja, és a VGA se, mondom, alaplapi áramforrásból táplálkozzon.
És az AMD-t teljes mértékben elkerülném.
Ezeket légyszi vegyétek figyelembe, mert számítanak :D
"És az AMD-t teljes mértékben elkerülném."
Pedig ebben az árkategóriában csak az a legideálisabb.
És elárulnád,hogy mi a bajod az AMD-vel?
Ennyiért egy APU-s rendszer jön ki.(AMD 5800K)
HDD,ODD van?Sata csatisak?
Amit nem említettem, az minden van, passzolna egymáshoz.
AMD-vel az a bajom, hogy nagyon melegszik, és aránylag többet is fogyaszt. Sok-sok topicot, fórumot olvastam.
Az meg egyenesen felb*sz, hogy egy négymagos Phenom 125W-ot eszik.
Nade az a cucc amit írtam jó lenne olyasmi játékokhoz, amiket írtam?: (Crysis 3, Hitman 5 és régebbiek)
"Kompromisszumot" tudok kötni VGA esetén, én nem bánom ha nem nagy a felbontás, vagy nincsen magasra állítva a textúrarészletesség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!