Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt a gépet hogyan tudom...

Ezt a gépet hogyan tudom "tuningolni" hogy viszonylag sok játékot vigyen? A videó kártya sajnos integrált szóval az is kéne

Figyelt kérdés

Elég közepes vagy alacsony grafikával is. Itt a nyár és szeretnék játszani.

Erről a gépről lenne szó:

[link]

2014. jún. 18. 12:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Abba a keretbe szerintem nehézkesen fér bele olyan alaplap, amibe később egy i7-est is beletehetsz nyugodt szívvel.
2014. jún. 18. 13:28
 12/14 anonim ***** válasza:

#11 Miért kéne i7-es bele?

kérdező: Tedd fel új kérdésként szerintem és én azt javaslom, hogy olyat kérj ami első körben csak egy erősebb APU-val dolgozik. Később ráérsz beruházni videokártyára (mert az +40 vagy 50).

2014. jún. 18. 13:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Fejleszthetőt kért, én ezt mai szemmel úgy értelmezem, hogy 4 év múlva is azt szeretné nyüstölni. A konzolok pedig most engedik, hogy jöjjön az áradat...
2014. jún. 18. 21:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Az 4 magos proci nem rossz ami benne van.

De viszont a legjobb lenne ha eladnád ezt és dobnál hozzá még pénzt, aztán olyan 100-ból már lehet venni egy jobb APU-s gépet és azt fejlesztgetnéd.

2014. jún. 18. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!