Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy Audio kártya nem fér meg...

Pedagógdiák kérdése:

Egy Audio kártya nem fér meg egy Chipsetessel?

Figyelt kérdés
Na, akkor a gond az, hogy van nekem egy Fujitsu Siemens D2140-es alaplapom, ami chipsetes, egy SiS661FX VGA és egy SiS 7012-es auido chip vagy mi az isten van benne. A progit felrakom (Realtek 97'), működik is. PCI slotba belököm a Creative Audigy audio kártyát, fel is ismeri, minden faja, ám a chipset-es mintha nem is lett volna eltűnik, még nem is választható a hangok és auido eszközöknél a vezérlőpultban. A lényeg, hogy nem tudok váltani a kettő közt. Az egyiken egy 5.1-es hangszett van, a másikon egy headset. A kettőt szeretném váltani, csak nem tudom hogy. Van tippetek?

#integrált #chipset #Audio kártya
2014. jan. 28. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Az erősebb győzött.Ha beraksz egy audio,videó vagy lan kártyát általában kikapcsolja az alaplapit.A Biosban,Uefiben lehet állítgatni.Az eszközkezelő is csak egyet lát.
2014. jan. 28. 16:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Aha, értem. KÖszi szépen a felvilágosítást. Tiszta most már.
2014. jan. 28. 16:45
 3/3 A kérdező kommentje:
A BIOS-ban Auto-ról Enabled-re tehát engedélyezettre kell állítani, így lehet variálni, mikor melyiket szeretné az ember használni, a Chipset-eset, vagy magát az Audio kártyát.
2014. jan. 28. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!